Ny anställd på vår svenska avdelning

Jonas Lilja (39) från Upplands Väsby, har anställts som förste man på vår svenska filial. Han kommer att ha huvudansvaret för försäljningen mot Försvars- och Aviation marknaderna. Vi är mycket glada över att Jonas tackade ja och med sin breda kompetens och sitt breda nätverk är vi övertygade om att vi tillsammans kommer att stärka vår position på den svenska marknaden.

– A-SS ligger i framkant med säkerhetsmateriel och har en strävan att bli bäst på många områden som jag brinner för. I och med att produkter inom säkerhet är ett stort intresse hos mig så var det perfect-fit, säger Jonas Lilja. 

Jonas har lång erfarenhet i branschen och kommer närmast från SVEKON där han arbetat som projektledare inom försvar och säkerhet, med huvudansvar för FMV Säkerhetsmateriel Klättring och FMV Sjukvård.   

Han har också flera års erfarenhet av flygsäkerhetsmaterial, med huvudfokus på produktkategorierna flytvästar, flottar, andning och fallskärmssystem.

– Jag hade nöjet att arbeta med Jonas tidigare genom olika projekt, och känner därför personligen till hans styrkor, kompetens och rykte i branschen. För mig är det därför särskilt glädjande och motiverande att Jonas accepterade denna nya utmaning, att utveckla A-SS på den svenska marknaden, säger vd och ägare Svein Johansen.

logo

Den svenska hemsida är under uppbyggnad

Kommer snart