Om A-SS

Aviation and Survival Support AS, ett privatägt aktiebolag med lång erfarenhet av försäljning, distribution, service och support av “Life Support” – och flygrelaterade produkter, utrustning och tjänster. Våra anställda har mer än 30 års erfarenhet inom branschen. 

 

Vi är en erkänd distributör av FAA-, EASA-, ISO 9001-, SOLAS- och Mil-Spec-godkänd utrustning inom kommersiell flyg-, sjöfart- och försvarsindustrin i Norge och Skandinavien. 

 

Vårt huvudkontor ligger på Barkåker i Tønsberg kommun, nära Torp flygplats och cirka 100 kilometer sydväst om Oslo. Vilket ger god och snabb logistik för våra värderade kunder.
Dessutom ligger vårt svenska kontor i Johanneslund i Uppländs Väsby.

Kvalitetssystem

Vårt kvalitetssystem är uppbyggt och baserat på EASA PART 145, ISO 9001: 2000 och AS9120. 

Vårt tydliga mål är att ha ett kvalitetsstyrningssystem som säkerställer material- och dokumentationskvalitet och spårbarhet oavsett leverantör och material / utrustningstyp. 

Dessutom säkerställer vi kundens krav och behov, i samband med leverans av produkter, som är förpackade, godkända och korrekt dokumenterade. 

Visjon og verdier

”Vårt mål är att vara en seriös och långvarig partner med huvudfokus på service, kundsupport och teknisk kunskap. Vi kommer alltid att hålla kunden i fokus och arbeta tillsammans för att säkerställa den mest optimala logistik-, tekniska och operativa lösningen. ” 

“Vi uppnår detta genom att agera ansvarsfullt och tillförlitligt genom att utföra det arbete vi utför. “

Vi bryr oss om:

Åtaganden:

Kapabilitet

Ledig stilling